رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان
سرخط خبرها

پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۴۵۳۵
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم
حوالی عصر امروز، آخرین مرحله از آزمون دوروزه داوطلبان واکنش اضطراری محلات یا به‌اختصار همان «دوام» برگزار شد تا ۱۳۰ داوطلب مرد و زن در قالب ۱۳ تیم ۱۰نفره در دو روز با یکدیگر رقابت کنند و مهارت‌های امدادی آن‌ها مورد سنجش قرار بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حوالی عصر امروز، آخرین مرحله از آزمون دوروزه داوطلبان واکنش اضطراری محلات یا به‌اختصار همان «دوام» برگزار شد تا پس از رقابت گروه‌های بانوان در روز گذشته، پارک جنگلی بوستان وکیل‌آباد از ساعات آغازین صبح تا پایان عصر امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) میزبان رقابت‌کنندگان مرد باشد. در مجموع ۱۳۰ داوطلب مرد و زن در قالب ۱۳ تیم ۱۰نفره (پنج نفر آقا و پنج نفر خانم) در دو روز با یکدیگر رقابت کردند تا پس از اعلام‌نظر کارگروه تخصصی داوری، مهارت تیم‌های برتر مورد سنجش قرار بگیرد.

۱۳۰ قهرمان از ۱۳ منطقه شهر

همه‌چیز از لحظه‌ای آغاز شد که یک نفر با صدای بلند فریاد زد: «آماده!» از همان زمان بود که آتش زبانه کشید، بوی دود و گردوغبار در فضا پراکنده شد و داوطلبان مرد و زن با روپوش‌های امدادی، ماجراجویی پرهیجان خود را آغاز کردند.

دوام، دوره‌ای آموزشی و رقابتی تخصصی برای این است که جوانان مشهدی از اقشار مختلف و محلات سطح شهر در میدان عمل بیاموزند چگونه ناجی جان دیگران باشند؛ از تمرین‌های نفس‌گیر امدادونجات در حوادث تا مقابله با شعله‌های آتش، هر لحظه از این دوره پرشور صحنه‌ای از تعهد، رقابت و همدلی بود تا در میان درختان قدیمی وکیل‌آباد، قهرمانانی تمرین کنند که شاید نامشان هیچ‌وقت در اخبار نیاید، اما در لحظات پربلا، همین‌ها هستند که دل به خطر می‌زنند و شهر را از «بحران» به «نجات» می‌رسانند.

محمد شیدایی، سرپرست گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد، در حاشیه این آزمون دوروزه و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز می‌گوید: این هفتمین دوره مسابقات عملیاتی دوام ثامن یا همان گروه‌های داوطلب واکنش اضطراری محلات مشهد است که روز گذشته در سطح بانوان و امروز در سطح آقایان برگزار شد. در هر روز نیز ۱۳ گروه امدادی متشکل از پنج نفر به‌نمایندگی از محلات سیزده‌گانه مشهد حاضر شدند تا آموزش‌های تخصصی را که قبلاً فراگرفته بودند، امروز در یک فضای رقابتی با داوری کارشناسی و تخصصی مورد سنجش مهارت قرار بگیرند.

وی می‌افزاید: آموزش مبانی مدیریت بحران، مبانی پدافند غیرعامل، امدادونجات تخصصی، اطفای حریق، اپراتوری ابزارآلات حوزه خدمات شهری و روان‌شناسی و حمایت‌های روانی در حوادث و بلایا، شش سرفصل آموزشی است که پیش‌ازاین به گروه‌های متعدد داوطلب ارائه شده و اکنون آن‌ها در آزمون مهارتی مورد سنجش قرار می‌گیرند.

به گفته سرپرست گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد، در برگزاری این دوره‌های آموزشی و آزمون مهارتی هفتم، بیش از چهار سازمان و دستگاه اجرایی ازجمله شهرداری مشهد، سازمان آتش‌نشانی و هلال‌احمر مشارکت دارند تا مهارت‌های امداد، نجات و مدیریت بحران در بین عموم مردم و شهروندان فراگیر شود.

شیدایی این را هم گفت که برگزیدگان این دوره رقابتی وارد سطح بالاتر می‌شوند که در آن، همه مهارت‌های تخصصی به‌صورت ویژه و کامل به هرکدام ارائه می‌شود. فارغ از این بحث، هرکدام از شهروندان از هر قشر و سن و جنسیت نیز که خواهان فراگیری این آموزش‌هاست، می‌تواند به معاونان مدیریت بحران در شهرداری‌های مناطق مراجعه کند یا با سامانه پاسخگویی تلفنی ۱۳۷ ارتباط بگیرد تا پس از ثبت مشخصات در این دوره‌های آموزشی حضور پیدا کند. این آموزش‌ها به‌طور کامل رایگان است و گستره وسیعی از خدمات امدادی، عملیاتی و حتی پشتیبانی را در بر می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->